کتلت میگو , طرز تهیه کتلت میگو


این کتلت با مقدار کمی میگو آماده می‌شود و مزه‌ی خوبی دارد. مواد لازم و طرز تهیه‌ی آن را ببینید .


موضوعات مرتبط: آشپزیاموزش انواع غذا ها
برچسب‌ها: طرز تهیه کتلت میگو کتلت میگو با سس تمرهندی

ادامه مطلب
تاريخ : جمعه 10 خرداد 1392 | 21:38 | نویسنده : sara |

 

طرز تهیه بورانی کنگر , نحوه درست کردن انواع برانی
کنگر ماست اگرچه در یک تقسیم‌بندی کلی (مانند برانی اسفناج) جزء اردورها و کنار غذاها مورد استفاده قرار می‌گیرد ولی این ترکیب غذایی مقوی در مقام مقایسه از برانی اسفناج غلیظ‌تر و سنگین‌تر بوده و می‌توان آن را با نان – به‌خصوص نان سنگک– به‌عنوان شامی سبک در شب‌های بهاری و تابستانی نیز به حساب آورد.

موضوعات مرتبط: آشپزیاموزش شیرینی پزی
برچسب‌ها: طرز تهیه انواع برانی پخت بورانی کنگر

ادامه مطلب
تاريخ : یک شنبه 5 خرداد 1392 | 9:11 | نویسنده : parsa |
تاريخ : چهار شنبه 1 خرداد 1392 | 17:32 | نویسنده : parsa |

 

لوبیا سویا,خواص لوبیا سویا
 سویا قرنهاست  كه غذای مردم آسیا مخصوصا چین بوده است . چینی ها آن را همراه با برنج بعنوان غذای اصلی خود مصرف می كنند . ایالات متحده آمریكا بزرگترین تولید كننده سویا می باشد و تقریبا دو سوم محصول كل دنیا را تولید می كند . سویا در ایران بنام (لوبیا روغنی ) ،‌( لوبیا چینی ) سوژا و دانه سویا معروف است .

موضوعات مرتبط: آشپزیخواض مواد غذایی
برچسب‌ها: خاصیت داروئی لوبیای سویا فواید سویا

ادامه مطلب
تاريخ : یک شنبه 29 ارديبهشت 1392 | 21:5 | نویسنده : parsa |
تاريخ : جمعه 27 ارديبهشت 1392 | 15:24 | نویسنده : parsa |

 

طرز تهیه اشکنه گوجه سبز, پخت اشکنه با گوجه سبز
می دانستید غیر از مصرف خام ، می توان یا این میوه بهاری اشكنه خوشمزه ای هم درست كرد ؟
فصل بهار كه می شود ، گوجه سبزهای براق در هر میوه فروشی و سر هر كوی برزن به آدم چشمك می زنند . اما می دانستید غیر از مصرف خام ، می توان یا این میوه بهاری اشكنه خوشمزه ای هم درست كرد؟

موضوعات مرتبط: آشپزیاموزش انواع غذا ها
برچسب‌ها: اشکنه با گوجه سبز نحوه پخت اشکنه

ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 26 ارديبهشت 1392 | 12:3 | نویسنده : parsa |

 

خواص داروئی پیاز, دلایل خوردن پیاز
پیاز از قدیمی‌ترین سبزی‌هایی است که بشر استفاده می‌كند. از این سبزی نه‌تنها برای طعم دادن به غذا، بلکه حتی برای بسیاری حکم طلا داشته و آن را در داد و ستدهایشان به كار می‌برده‌اند .
ارزشی که قدیما برای پیاز قائل بودند، بی‌دلیل نیست زیرا تحقیقات گسترده پژوهشگران در دهه اخیر از حقایق جالبی در این زمینه پرده برداشته‌ است. اگر از افرادی هستید که علاقه‌ای به مصرف پیاز ندارند، حتما این مطلب را بخوانید.

موضوعات مرتبط: آشپزیخواض مواد غذایی
برچسب‌ها: خاصیت درمانی پیاز درمان بیماری با پیاز

ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 26 ارديبهشت 1392 | 10:44 | نویسنده : parsa |

 

طرز تهیه پنیر پیتزا , درست کردن پنیر پیتزا
پیتزا غذایی است که دیگر همه آن را دوست دارند. غذایی کامل و بسیار خوشمزه ! و البته خیلی ها مثل خود ما ترجیح می دهند پیتزا را در خانه درست کنند نه اینکه از بیرون تهیه کنند. تهیه این غذا نیازمند مقدار زیادی پنیر پیتزا است که البته اگر به تازگی سری به فروشگاه های مواد غذایی زده باشید متوجه افزایش قیمت شدید آن شده اید. حال اگر ما بتوانیم پنیر این غذا را نیز خودمان در خانه درست کنیم هم در هزینه ها صرفه جویی کردیم و هم پیتزایمان کاملا خانگی می شود.

موضوعات مرتبط: آشپزیاموزش انواع غذا ها
برچسب‌ها: مواد لازم برای پنیر پیتزا پنیر پیتزای خانگی

ادامه مطلب
تاريخ : چهار شنبه 25 ارديبهشت 1392 | 12:12 | نویسنده : parsa |

 

طرز تهیه نسکافه رژیمی , درست کردن نسکافه رژیمی

این دستور نوشیدنی مناسب برای کسانی است که رژیم لاغری دارند .

موضوعات مرتبط: آشپزی
برچسب‌ها: مواد لازم برای نسکافه رژیمی نوشیدنی برای لاغر شدن

ادامه مطلب
تاريخ : چهار شنبه 25 ارديبهشت 1392 | 12:10 | نویسنده : parsa |

 

خواص داروئی کامکوات, فواید کامکوات

کامکوات، میوه جالب و خوش طعمی از خانواده مرکبات است که همه ما آن‌را دیده‌ایم و می‌شناسیم. میوه ای شبیه پرتقال دارای پوست نارنجی رنگ که درون آن مانند سایر مرکبات پره پره است، ولیکن اندازه و فرم آن مانند خرما کوچک و بیضوی و دارای هسته است.


موضوعات مرتبط: آشپزی
برچسب‌ها: فواید مصرف کامکوات آشنایی با انواع کامکوات

ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 24 ارديبهشت 1392 | 22:0 | نویسنده : parsa |
تاريخ : سه شنبه 24 ارديبهشت 1392 | 21:40 | نویسنده : parsa |
تاريخ : پنج شنبه 19 ارديبهشت 1392 | 12:14 | نویسنده : parsa |

 نحوه پخت چیز کیک , طرز تهیه چیز کیک
خيلي از ایرونیها با این کیک آشنایی ندارند و بعضا حتی تصور کیکی که از پنیر ساخته شده باشه واسشون عجیبه. من در خوردن شیرینی ها حساسیت به خرج میدم و زیاده روی نمیکنم ولی وقتی پای چیزکیک درمیون باشه خون جلو چشمم رو میگیره و رژیم مژیم حالیم نمیشه!


موضوعات مرتبط: آشپزیاموزش شیرینی پزی
برچسب‌ها: چیزکیک ماست پخت انواع کیک

ادامه مطلب
تاريخ : چهار شنبه 18 ارديبهشت 1392 | 21:29 | نویسنده : parsa |

صفحه قبل 1 صفحه بعد

لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • وب نظر آخر
  • وب محفل عبـــاس
  • وب آمار بین
  • وب لایک