وب لیلی
- وب ناحیه دودوغ به عنوان یکی از فرآورده های جانبی ماست، یک نوشیدنی ارزشمند است. حتما می دانید که برای تهیه ی ماست، شیر باید حتما جوشانده شود .
pH ماست اسیدی است و اسید لاکتیک بالایی دارد و به همین دلیل، اجازه ی رشد به خیلی از میکروب ها را نمی دهد.
موضوعات مرتبط: اسرار خانه دارینگهداری مواد غذایی
برچسبها: نحوه نگهداری دوغ روش های نگهداری دوغ
موضوعات مرتبط: اسرار خانه داری
برچسبها: پخت کلوچه گوشت برای کودکان مواد لازم برای کلوچه گوشت
موضوعات مرتبط: اسرار خانه داری
برچسبها: طرز تهیه دایره های مرغ با کنجد دایره های مرغ با کنجد
موضوعات مرتبط: اسرار خانه داری
برچسبها: طرز تهیه پیتزا نیویورکی نحوه پخت پیتزا نیویورکی
با اينكه كباب ماهي يكي از لذيذترين غذاهاست اما به دلايل نامشخصي، زياد بين مردم ایران جا نيفتاده و طرفدار ندارد. كباب ماهي بسيار سريع آماده ميشود و طعم بينظيري دارد. اگر از ماهي فيله مانند شير يا ازونبرون استفاده ميكنيد ماهي را خرد كرده و به سيخ بكشيد. اگر هم از ماهي درسته استفاده ميكنيد چاره كار استفاده از توري كبابپز است. در صورتي كه توري در دسترس نداريد، چند سيخ كباب باريك را به موازات هم روي منقل چيده و ماهي را روي آن كباب كنيد. فقط لازم است كه سيخها را كمي چرب كنيد تا ماهي به آن نچسبد.
موضوعات مرتبط: اسرار خانه داری
برچسبها: نحوه پخت کباب ماهی طرز پخت ماهی کبابی
موضوعات مرتبط: اسرار خانه داریتزئینات و اسرار خانه داری
برچسبها: دکوراسیون با طبیعت دکوراسیون خانه با تنه درختان
موضوعات مرتبط: اسرار خانه داری
برچسبها: مارمالاد هلو و انبه طرز تهیه مارمالاد هلو و انبه
موضوعات مرتبط: اسرار خانه داری
برچسبها: پخت حلوا شیر و هویج طرز تهیه حلوا شیر

برخلاف گذشته، امروزه برخی از خانم های جوان و نوعروسان ارتباط بسیار خوبی با «چرخ خیاطی» برقرار نمی کنند. در گذشته های نه چندان دور بسیاری از دوخت و دوزها توسط مادر خانواده و با یک چرخ خیاطی معمولی انجام می شد اما امروزه با وجود آن که چرخ خیاطی ها بسیار پیشرفته شده است اما بسیاری از دختران جوان علاقه ای به استفاده از آن ندارند.
موضوعات مرتبط: اسرار خانه داری
برچسبها: آموزش خیاطی جلوگیری از رسوب جرم در اتو
(mimosa flower) همان گل ابریشم است این گل زیبا به رنگ زرد است و با الهام از رنگ زیبای آن انواع کیک ، سالاد و نوشیدنی و دسر ها را تزئین میکنند .
موضوعات مرتبط: اسرار خانه داری
برچسبها: آموزش تزیین سالاد میموسا عکس از سالاد میموسا
همه ما همواره مایلیم دکوراسیونی زیبا برای محل کار و زندگیمان طراحی کنیم اما ممکن است شغل و تخصصمان ربطی به چیدمان و طراحی نداشته باشد. اگر بخواهیم خودمان محل زندگی و کارمان را بیاراییم چه؟ اصولش را بخوانید.
موضوعات مرتبط: اسرار خانه داریتزئینات و اسرار خانه داری
برچسبها: دانستنی هایی درباره چیدمان خانه دکوراسیون خانه

آیا می توانید دنیای اطراف خود را بدون وجود هیچ گونه رنگی تصور کنید؟
هر رنگ تاثیر فیزیکی و روحی خاصی را بر روی بیننده می گذارد و افراد واکنش های متفاوتی نسبت به رنگ های مختلف از خود نشان می دهند. محققان تاکنون نتوانسته اند یک سیستم منسجم جهانی که قادر به دسته بندی کلیه واکنش های افراد نسبت به رنگ های مختلف باشد را پایه ریزی نمایند و معتقدند که عکس العمل افراد به فاکتورهای متعددی نظیر فرهنگ، جنسیت، سن، موقعیت احساسی و ذهنی، تجربه های خاص فردی بستگی دارد. البته نوع و شدت این واکنش ها نیز منحصر بفرد است. روانشناسی رنگ ها یک شاخه نظری نیست که تنها به بخش آکادمیک محدود شود، بلکه گستره تحقیقات این حوزه در زندگی روزمره عموم مردم نمود پیدا می کند. روانشناسی رنگ ها در دنیای تجاری امروز حائز اهمیت است و می توان اظهار داشت که هر چیزی را که در اطراف خود می بینیم به گونه ای در ارتباط مستقیم با این علم است.
موضوعات مرتبط: اسرار خانه داریتزئینات و اسرار خانه داری
برچسبها: رنگ های تاثیر گذار بر دکوراسیون تاثیر انواع رنگ بر دکوراسیون
موضوعات مرتبط: اسرار خانه داری
برچسبها: پخت انواع پیتزا آموزش پخت پیتزا کاپ
در ادامه مطلب بخوانید
موضوعات مرتبط: اسرار خانه داری
برچسبها: پخت چیکن استراگانف آموزش پخت چیکن استراگانف
آرد | ۲پیمانه |
خمیرمایه | ۲قاشق مرباخوری |
شکر | ۴قاشق مرباخوری |
آب | سه چهارم پیمانه |
تخم مرغ | یک عدد |
ماست | ۲قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۲قاشق غذاخوری |
حبه سیر خردشده | ۵تا۶عدد |
گشنیز خرد شده | به اندازه کافی |
نمک | به اندازه کافی |
طرز تهیه :
آب را کمی ولرم کنید، شکر و پودر خمیرمایه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید و روی آن را بپوشانید و به مدت ۲۰دقیقه در مکان گرم قرار دهید.
نمک و آرد را الک کنید، تخم مرغ و ماست را به آن اضافه و مخلوط کنید.
کم کم خمیرمایه را اضافه کنید و خمیر را ورز دهید.
این خمیر نرم و چسبناک خواهد بود.
روغن زیتون را نیز اضافه کنید و به مدت ۲تا۳ دقیقه ورز دهید.
خمیر را در ظرفی قرار دهید و روی آن را بپوشانید و به مدت یک ساعت در مکان گرم قرار دهید تا حجم آن ۲برابر شود.
دوباره خمیر را ورز دهید و به ۸قسمت مساوی تقسیم کنید و روی آن را بپوشانید.
فر را روی بالاترین درجه تنظیم و سینی آن را کمی چرب کنید.
در سطح میز کمی آرد بپاشید و هر یک از قسمت های خمیر را با وردنه باز کنید.
روی آن مقداری گشنیز و سیر بپاشید و روی سینی قرار دهید و بگذارید به مدت ۲دقیقه بپزد.
مراقب باشید نان نسوزد.
نان را برگردانید تا قسمت دیگر آن نیز بپزد.کمی کره روی نان بمالید و سرو کنید.
موضوعات مرتبط: اسرار خانه داری
برچسبها: پخت انواع نان طرز تهیه نان با طعم سیر
ژله به رنگهای دلخواه | تعدادی |
ژله آلوئه ورا | یک بسته |
بستنی وانیلی | بیشتر از ۱ لیوان |
طرز تهیه دسر خورده شیشه :
ژله های رنگی رو مثل همیشه که ژله درست میکنید درست کنید .یعنی پودر ژله با یک لیوان آب جوش حل میکنید ولی آب سردتون رو کمتر بریزید از ۱ لیوان.
توی ظرفهای مستطیلی میریزید که بعد از بسته شدن بتونید برش بدید و مکعبی شن خورده شیشه هاتون.
ژله ها که کاملا بسته شدمکعبی برش میدید.توی قالب مورد نظر رنگها رو میچینید.
حالا ژله آلوئه ورا رو با ۱ لیوان آب جوش حل میکنید و به جای آب سرد هم بستنی بریزید مایع که از حرارت افتاد و سرد شد بریزید تو قالبی که خورده شیشه هارو چیدید .بذارید تو یخچال یه شب تا خوب ببنده.
موضوعات مرتبط: اسرار خانه داری
برچسبها: درست کردن انواع دسر نحوه درست کردن ژله خورده شیشه
گوشت فیله مرغ | 300 گرم |
قارچ ورقه شده | 200 گرم |
پیاز خرد شده | 2 عدد |
فلفل دلمه ای خرد شده | 2 عدد |
گوجه فرنگی خرد شده | 2 عدد |
سیر | 1 حبه |
زعفران آب شده | 1 قاشق غذاخوری |
روغن مایع | 3 قاشق غذاخوری |
آب لیمو | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه:
گوشت فیله مرغ را به قطعات کوچک برش داده و سپس با آب لیمو، زعفران، نمک و فلفل مزه دار کنید.
درون تابه یک قاشق روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید. پیاز را کمی تفت دهید تا نرم شود. پیاز را از تابه خارج کرده، فلفل دلمه ای و سپس قارچ را همراه با یک قاشق آب لیمو تفت دهید. حرارت باید زیاد باشد تا قارچ آب نیندازد. سپس گوجه فرنگی را تفت دهید.
در تابه دیگری مرغ مزه دار شده را با یک قاشق روغن تفت دهید. همه مواد را با هم مخلوط کرده و یک حبه سیر را روی مواد رنده کنید. نمک و فلفل بزنید و این مواد را داخل نان های ساندویچ قرار دهید و همراه با کاهو و خیارشور میل کنید، یا اینکه می توانید مواد را داخل دیس ریخته و کمی پنیر رنده شده روی آن بریزید و سرو کنید.
این غذا را می توانید با فیله یا راسته گوشت گوسفند یا گوساله نیز تهیه کنید. برای پخت این غذا نیازی به روغن زیاد نیست، فقط کف تابه را کمی چرب کنید تا مواد حالت کبابی پیدا کنند. بنابراین بهتر است مواد را در تابه چدنی سرخ کنید
نکات تغذیه ای:
اگر در پخت این غذا از روغن کمی استفاده شود، غذای بسیار مناسبی برای افراد چاق خواهد بود.
سعی کنید مواد را کمی تفت دهید و زیاد سرخ نکنید.
این غذا به دلیل داشتن چند نوع سبزی، منبع خوبی از ویتامین ها و املاح است.
انرژی کل این غذا،900 کیلوکالری است.
موضوعات مرتبط: اسرار خانه داری
برچسبها: پخت کباب ترکی با مرغ پخت انواع کباب
جوجه کباب با سس ماست،غذایی فوق العاده برای کسانی که می خواهند لاغر شوند
مواد لازم سس ماست برای 4 نفر :
ماست | یک دوم فنجان |
خیار | یک دوم |
پیاز | 1 قاشق سوپ خوری |
برگ گشنیز | 1 قاشق سوپخوری |
طرز تهیه :
مواد را در بلندر ترکیب کنید تا سس یکدستی تهیه شود.
مواد لازم برای 4 نفر :
سینه مرغ تکه شده | نیم کیلو |
موسیر | 1 عدد |
سیر | 2 حبه |
ریشه زنجبیل رنده شده | 1 قاشق سوپخوری |
فلفل تند | 1 عدد |
روغن بادام | 2 قاشق سوپخوری |
شیر نارگیل | 1 فنجان |
آبلیمو | 1 قاشق سوپخوری |
سس سویا | 1 قاشق سوپخوری |
زردچوبه | 1 قاشق سوخوری |
پیازچه | 1 بوته |
طرز تهیه :
موسیر، سیر، زنجبیل و فلفل تند را در بلندر ترکیب کنید و سپس به همراه پیازچه به مدت 5 دقیقه بپزید. بقیه مواد را اضافه کرده و کنار بگذارید تا خنک شود.
سپس نیمی از سس ماست را هم اضافه کرده بگذارید در یخچال بماند.
مرغ ها را داخل مواد فرو کرده و به سیخ بکشید و به مدت 2 دقیقه در فر سرخ کنید.
بقیه سس ماست را جداگانه سرو نمایید.
هر پرس 192 کیلوکالری
موضوعات مرتبط: اسرار خانه داری
برچسبها: طرز تهیه جوجه کباب رژیمی سس جوجه کباب رژیمی
استاندارد های متفاوتی برای پریز های برق وجود دارد و خیلی از کارخانهها با توجه به استاندارد کشور خود دوشاخه های این وسایل را تولید میکنند.
تفاوت دوشاخهها و پریز های مختلف باعث شده تا عده ای از طراحان خلاق به فکر ساخت پریزهایی باشند که بتواند انواع مختلف دوشاخه را بگیرد تا نیاز به مبدل برای ان کار نباشد.
در زیر برخی از این تولیدات و انواع متفاوت پریز های معمولی را میبینید.
مدل پریز برق
موضوعات مرتبط: اسرار خانه داریدنیای مُد
برچسبها: دکوراسیون پریزهای برق مدل های جالب پریز برق
دستورپخت یک غذای کُرهای سریع و راحت
وقتی صحبت از کره و غذاهای این کشور به میان میآید، استفاده از انواع سبزیجات با رنگها و طعمهای مختلف یکی از ویژگیهای بارز این آشپزی است. کشوری که سیر را بیش از هر سبزی به کار میبرد و روغن مصرفیشان روغن کنجد است. این بار غذایی سریع و در عین حال مغذی را برای شما برگزیدهایم که کرهایها به آن پنکیک میگویند اما شباهت زیادی به کوکوهای ما دارد.
عادتهای غذایی کرهای ها
این بار در مورد آداب غذا خوردن کرهایها نکات جالبی را برایتان جمعآوری کردهایم. اولین نکته اینکه کرهایها در انتخاب غذاهایشان متاثر از فصلها هستند یعنی با توجه به تغییر آب و هوا نوع غذاهایشان هم تغییر میکند اما نکتهای که در تمامی غذاهای این سرزمین بیتغییر است، استفاده از ادویههاست. در ضمن از بخشهای مهم غذایی یعنی مهمترین وعده غذاییشان صبحانه است که اصلا حاضر به حذف آن نیستند. یکی دیگر از نکات جالب در آداب غذا خوردن کرهایها استفاده بیش از حد از موادی است که کنار غذای اصلیشان وجود دارد مانند انواع سبزیها، نودل و انواع لبنیات.
وقتی در کره هستید، یادتان نرود که برای رفتن سرمیز غذا حتما صبر کنید تا از شما تقاضا شود و حواستان باشد در یک جمع اول مسنترها سر سفره غذا مینشینند بعد جوانترها. کرهایها خیلی با آرامش غذا میخورند، نه خیلی تند نه خیلی کند و وسط غذا خوردن هیچ وقت میز غذا را ترک نمیکنند. آنها معتقدند کل غذایی که در بشقابشان هست باید خورده شود و اگر چیزی باقی بگذارند از نظرشان اسراف کردهاند. در اصل هیچ چیزی از غذا را جدا نمیکنند یا دور نمیریزند. اگر غذایشان استخواندار باشد استخوان آن را روی میز نمیگذارند، آن را داخل یک دستمال کاغذی میریزند و برای غذاهای خام یا انواع سسها از بشقابهای جداگانهای استفاده میکنند. غذاهای کرهایها شامل غذاهای گرم و آبکی است که در قسمت راست میز غذا قرار دارند و غذاهای سرد مانند برنج در قسمت چپ گذاشته میشوند. به علاوه، موقع خوردن سوپ یا برنج آن را در دست نمیگیرند. حتما ظرف باید روی میز قرار داشته باشد برخلاف کشورهای چین و ژاپن، اما در مورد نوشیدنیها کاملا متفاوتاند یعنی برای نشان دادن احترام فنجانشان را دو دستی میگیرند و چای را میریزند و بعد با دست راست آن را سر میکشند. کرهایها به غذا خوردن به عنوان یک امر مقدس و معنوی مینگرند در نتیجه هیچ کرهای را نمیبینید که هنگام غذا خوردن مشغول کتاب یا روزنامه خواندن یا تلویزیون دیدن باشد. نکته آخر اینکه با وجودی که کرهایها برای غذا خوردن از قاشقهای فلزی بزرگ و دو تا چوب استفاده میکنند اما هرگز هنگام غذا خوردن آنها، صدایی به گوش نمیرسد.
مواد لازم (برای4 نفر) :
پیازچه | 2 لیوان | 50 کیلوکالری |
هویج | 1 لیوان | 25 کیلوکالری |
فلفل دلمهای قرمز | 1 لیوان | 25 کیلوکالری |
کدو سبز | 1 لیوان | 25 کیلوکالری |
پیاز قرمز | نصف لیوان | 15 کیلوکالری |
آرد برنج | 3 قاشق غذاخوری | 80 کیلوکالری |
آرد گندم | 6 قاشق غذاخوری | 160 کیلوکالری |
تخم مرغ | 3 عدد | 300 کیلوکالری |
روغن کنجد | 2 قاشق غذاخوری | 180 کیلوکالری |
طرز تهیه :
برای شروع پیازچهها را به صورت حلقههای ریزی در آورید سپس فلفل دلمهای، هویج و کدوسبز را به صورت نوارهای نازک برش دهید. پیاز را نیز خلالی کرده و همه را با هم مخلوط کنید. آردها و نمک را به این مخلوط بیفزایید. زرده را نیز از سفیده جدا کنید و با همزن برقی، سفیده را آنقدر بزنید تا به صورت خامهای سفت درآید. زرده را نیز به مخلوط اضافه کنید. در مرحله بعدی سفیده زده شده را افزوده و به عنوان آخرین مرحله دو طرف آن را در تابهای که روغن کنجد در آن داغ شده، سرخ کنید.
مقدار کالری
این پنکیک تقریبا دارای 900 کیلوکالری انرژی است. بنابراین اگر آن را به 10 برش تقسیم کنید هر قسمت تقریبا دارای 90 کیلوکالری انرژی خواهد بود.
درباره پیازچه و اسیدفولیک
این سبزی منبع اسیدفولیک و پتاسیم است پس مصرف منظم و به اندازه آن میتواند به تنظیم فشارخون کمک کند و از سوی دیگر بروز بیماریهای قلبی را به حداقل ممکن برساند. جالب است بدانید که بررسیها نشان دادهاند که خوردن 100گرم از این سبزی، 54 میکروگرم اسیدفولیک را وارد بدن میکند و احتمال بروز کم خونی که ناشی از کمبود این ویتامین است به حداقل ممکن میرسد. البته کسانی که سبزیجات برگ سبز تیره و غلات کامل را کمتر استفاده میکنند، باردار یا شیرده هستند و در سنین رشد قرار دارند بیش از دیگران به این ویتامین نیازمندند بنابراین بهتر است منابع غذایی آن را در برنامه غذایی خود بگنجانند. در ضمن کمبود ویتامین 12 Bو C نیز کمبود اسیدفولیک را به همراه دارد پس بهتر است منابع آنها از جمله انواع گوشت و مرکبات در برنامه غذایی این افراد باشد.
این هویجهای نارنجی
بزرگترین مزیت هویج و عادت به خوردن آن به وجود بتاکاروتن برمیگردد. ترکیبی که آنتیاکسیدانی قوی است و موجب خنثی شدن رادیکالهای آزاد میشود و به این ترتیب از بروز سرطان، تنگی عروق و حملات قلبی جلوگیری میکند. جالب است همینجا یادآور شویم که با مصرف هر 100گرم یا یک لیوان هویج خام 5330 میکروگرم بتاکاروتن وارد بدن میشود و تقویت سیستم دفاعی بدن اولین خاصیتی است که این عادت غذایی برای مصرفکنندهاش در پی خواهد داشت. همیشه شنیدهاید که ویتامین C به جذب آهن کمک میکند اما فراموش نکنید که علاوه بر این ویتامین، بتاکاروتن نیز در انتقال آهن و تولید گلبولهای قرمز دخالت دارد و این خاصیت در کنار تولید آنتیبادی توسط گلبولهای سفید و فعال کردن آنها زمینه بروز انواع عفونتها و سرطانهایی مانند سرطان ریه، مثانه، رحم و پروستات را به حداقل ممکن میرساند.
کدو سبز، منبع پتاسیم
این سبزی در خانواده بزرگ کدو جای میگیرد و در واقع کدوی فصل تابستان محسوب میشود و از منابع مناسب بتاکاروتن است اما علاوه بر بتاکاروتن، پتاسیم نیز دارد به طوری که با خوردن 100گرم کدوی خام، 360 میلیگرم پتاسیم دریافت خواهد شد. بنابراین کسانی که فشار خون بالایی دارند میتوانند از این سبزی برای کنترل بیماریشان استفاده کنند. البته کمبود این ماده معدنی عوارضی مانند یبوست، خواب آلودگی، ضعف عضلانی و بی نظمی در ضربان قلب را نیز به همراه دارد بنابراین عادت به خوردن این سبزی برای تامین پتاسیم مورد نیاز بدن برطرف کننده مشکلات یاد شده است. فقط فراموش نکنید که هر لیوان کدوی خام دارای 25 کیلوکالری انرژی است و یک واحد سبزی به حساب میآید پس در خوردن آن نیز حد اعتدال را نگه دارید.
اگر فشار خون دارید
بهتر است پیازچه و کدوی این غذا را بیشتر کنید و میزان مصرف نمک را به حداقل ممکن برسانید. در ضمن غذایتان را با یک لیوان آب گریپفروت میل کنید. به این ترتیب بیش از پیش به کنترل فشارخونتان کمک کردهاید.
اگر اضافه وزن دارید
مایه پنکیکتان را در قالبی که ته آن کمی با روغن چرب شده قرار دهید و آن را برای پخت در فر بگذارید. به این ترتیب میزان روغن مصرفیتان کاهش چشمگیری پیدا خواهد کرد.
اگر یبوست دارید
این غذا گزینه مناسبی برای شماست زیرا فیبر فراوانی را به شما خواهد رساند به خصوص اگر همراه آن از نانهای تهیه شده از آرد کامل و سبوسدار نیز استفاده کنید. به این ترتیب فیبرهای دریافتی حرکات رودهای را بیشتر می کند و شدت یبوست کاهش مییابد.
موضوعات مرتبط: اسرار خانه داری
برچسبها: نحوه پخت پنکیک پیازچهخواص پنکیک پیازچه
مواد لازم برای درست کردن دستبند :
به تعداد کافی مهره
یک عدد دکمه
نخ مناسب
موضوعات مرتبط: اسرار خانه داریدنیای مُد
برچسبها: آموزش تصویری ساخت دستبند ساخت تصویری دستبند
صفحه قبل 1 صفحه بعد



















